Title Image

Nőiesség

Legyél érzéki, legyél Nő!

A mai felgyorsult világban nem jut elég idő a nőiesség megélésére, erre pedig csak rátesz a női-férfi szerepek közti egyre inkább elmosódó határ.

Szingliként sok esetben egyedül kell helytállnod, de akkor sincsen könnyebb dolgod, ha párkapcsolatban vagy családanyaként élsz. 

Jogosan érzed azt, hogy hiányzik valami, amit magadért teszel.
Sokan érkeznek hozzám úgy, hogy nem tudják pontosan mi vár rájuk, de konkrét céljuk, hogy nőiességüket fejlesszék, megéljék.
A lényeg pedig valójában csakis ez: tenni szeretnél érte.

 

Ha szeretnél egy világot, ahol a nőiességed kapja a főszerepet, megéri kipróbálnod! Az Exotic egy rendkívül érzéki mozgásforma, ami könnyen magával ragad, és a kecses, lágy mozdulatok életed részévé válnak. Bár már kicsit elcsépelt, fontos megjegyeznem, hogy míg gyakorolsz, olyan izmokat mozgatsz meg, melyeknek a létezéséről talán nem is tudtál.

És akkor a platform cipőről még nem is beszéltünk! Mindig is érdekelt, vágytál rá? Vagy éppen ellenkezőleg: nem tudtad idáig elképzelni, hogyan lehet ilyen cipőben 2 lépést megtenni?

Nem mondom, hogy könnyű műfaj, főként, hogyha azért érkeztél, mert úgy érzed, hogy egy fikarcnyi nőiesség sincs benned… Viszont éppen ez a dolog szépsége! Kitartó munkával, a zene segítségével, támogató közegben dolgozhatsz a nőiességeden, míg végül felszínre kerül a benned élő, érzéki NŐ.