Title Image

Kérdések & Válaszok

Az órán való résztvételhez először is be kell jelentkezned, ezt itt teheted meg. Érkezz annyival előbb, amennyi időre szükséged van a kényelmes átöltözéshez. Az öltözeted legyen komfortos, érezd jól magad benne! Lehetőleg ne bő ruhadarabokat hozz, én leggings-t javasolnék, hosszú toppal. Az első órára nem szükséges platform cipő, de mindig legyen nálad zokni, lehetőleg olyan, amit nem sajnálsz! (: Hozz magaddal térdvédőt és vizet! Első alkalommal ki kell töltened az Egészségügyi nyilatkozatot, amire személyesen, az óra előtt kerül sor.

Persze! Egyébként is azt tanácsolom, hogy az első óra előtt ne vegyél platform cipőt! Gyere el, próbáld ki, és akkor ruházz be, ha elhatároztad magad! Szívesen segítek a választásban is! 😉

Az órákra az időpontfoglalóban tudsz bejelentkezni, és itt is tudod lemondani, legkésőbb 24 órávával az óra kezdete előtt! Ha ezt nem teszed meg, az óra díját ki kell fizetned, így kérlek, erre nagyon figyelj!

Az 1 fős magán órák díja fix, a kiscsoportos magánórák ára pedig a résztvevők számától függ.
Az árakat 90 percre itt nézdheted meg!
Workshopok, kurzusok és tanfolyamok árával kapcsolatban az időpontfoglalóban és Facebook eseményekből tájékozódhatsz, vagy vedd fel velem a kapcsolatot! Szintén fordulj hozzám bizalommal egyéni preferenciáidat illetően, ha bizonyos létszámú csoportos órára szeretnél jönni, mert:
– szereted, ha nem egyedül „bénázol”
– úgy tudsz könnyebben tanulni, ha több figyelem jut rád
– kereteket szab a pénztárcád ….

Egyikkel sincs probléma, a kiscsoportos magánórák célja a technika elsajátítása, és mindenki az első lépéstől indul! Az erő, az állóképesség és a hajlékonyság fejlődni fog a rendszeres testmozgással, ha szeretnél akkor pedig külön is foglalkozhatsz a hajlékonyságfokozással, de a tévhitekkel ellentétben ez nem alapfeltétel.

Ezeken az órákon nem mászunk rúdra és nem csinálunk trükköket. Főleg nem az elején! Elképzelhető, hogy találkozol olyan mozdulatokkal, amikkel kicsit jobban meg kell dolgoznod, de több tanítványom is volt/van átlagsúly felett. Ha valami nagyon nem menne, találunk rá alternatívát. Van olyan tanítványom, aki saját elmondása szerint azért szereti ezt a mozgásformát, mert míg a rúdon vannak bizonyos elemek, amiket a méretei miatt nem tud megcsinálni, itt „sokkal könnyebben” boldogul. Hozzátenném kitartása példamutató, és még ha több időbe is telik elsajátítania bizonyos elemeket, eddig még nem fordult elő, hogy ne tudta volna megcsinálni!

Ebben segítségedre lesz a következő cikk, ide kattintva elolvashatod!